Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno wyczuwalna woń i smak alkoholu
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88278
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88278
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Składniki
Przygotować kakaowy biszkopt:białka ubić ze szczyptą soli dodać cukier żółtka,ocet,olej,mąkę wymieszaną z kakao i proszkiem.Piec 30min 150st z termoobiegiem. Krem musimy przygotować dzień wcześniej:kaszę,wiórki,cukier mieszamy ze sobą dodajemy mleko,wódkę.Odstawiamy na24godz do lodówki w szczelnym pojemniku .Masło ucieramy i dodajemy po łyżce malibu.
Biszkopt przekrawamy smarujemy kremem odrobinę zostawiamy by posmarować wierzch ciasta na to tarkujemy białą czekoladę.