Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ciasto z kiwi i kremem"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 51
Polecam.
Odsłon: 66
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 51
Polecam.
Odsłon: 66
Składniki
Ubij białka. Dodaj resztę składników ciasta. Upiecz biszkopt. Kiedy ostygnie, przekrój na 2 placki.
Krem: ugotuj kisiele w 3 szklankach wody. Wsyp galaretkę, wymieszaj. Ostudź. Zmiksuj z masłem.
Pianka: galaretki rozpuść w 2 szkl. wrzątku. Ostudź. Połącz z ubitą śmietaną. Ciasto posmaruj kremem, połóż plasterki kiwi. Nakryj drugim plackiem. Wierzch pokryj pianką i owocami.
<strong>Porcje: 15 Przygot. 80 min, Cena: 1,25 zł, Kalorie 165</strong>Źródło: Bella Relaks