Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i naprawdę smaczne
Polecam.
Odsłon: 192
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 79
Śniadanie lub deser z płatkami owsianymi, duszonymi i świeżymi borówkami i jo...
Odsłon: 27
Polecam.
Odsłon: 192
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 79
Śniadanie lub deser z płatkami owsianymi, duszonymi i świeżymi borówkami i jo...
Odsłon: 27
Składniki
3 duże jajka zmiksowałam ze szklanką cukru na puszystą masę. Przesiałam 1 szklankę mąki pszennej, 1/2 szklanki mąki tortowej i 2 łyżeczki proszku do pieczenia. Dodałam do masy mąkę, proszek do pieczenia, 3/4 gorącej margaryny, zapach wanilinowy i dokaładnie wymieszałam łyżką. Formę wysmarowałam margaryną, obsypałam bułką tartą i wlałam ciasto. Na wierzchu ułożyłam pokrojone w kostkę jabłko i gruszkę. Piekłam 35 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.