Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To moj udany eksperyment, swietne wilgotne ciasto, polecam !
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 69
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2210
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 146
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 69
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2210
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 146
Składniki
z bialek ubic piane, jak bedzie sztywna dolozyc cukier, zoltka i olej, przestac misowac i dolozyc make i proszek, ciasto podzielic na pol do jednej czesci dolozyc orzechy do drugiej kakao,
jabka obrac i pokroic w grube plastry na centymetr, batonik kokosowy tez pokroic na male kawalki,
do malej tortownicy wlac na przemian ciasto orzechowe z kakaowym, a na nim naprzemiennie poukladac jabka obtoczone w mace i kawalki batonika kokosowego,
piec okolo 50 min w temperaturze 180 stopni, zimne ciasto polac roztopiona mleczna czekolada