Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto z jabłkami i kruszonką"
Szybka i smaczna
Odsłon: 14862
Polecam.
Odsłon: 444
Szybka i smaczna
Odsłon: 14862
Polecam.
Odsłon: 444
Składniki
Porcje: 15, przygot. 85 min, cena 1,15 zł, 387 kcal.
Stop masło, wymieszaj z cukrem i makiem. Ostudź. Dodaj mąkę, olejek, ubite białka i proszek. Wlej ciasto do tortownicy.
Na wierzchu ułóż pokrojone jabłka. Zagnieć kruszonkę, posyp ciasto. Piecz ok. 55 minut w temp. 180°C. Wyjmij, posyp cukrem pudrem.
<strong>Przepis przysłała Sandra Siebert z Lubonia</strong>Źródło: Bella Relaks