Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Obrane jabłka kroimy w dość duże cząstki mieszamy z cukrem,olejem ,kakao odstawiamy w chłodne miejsce na 1-2 godziny(należ co jakiś czas zamieszać)dodajemy jajka mieszamy,dodajemy resztę suchych składników i orzechy dokładnie mieszamy wykładamy na przygotowaną dużą blachę(papier lub natłuszczonej i wysypanej) .Pieczemy ok 50-55 minut w temperaturze 180 2. Polewa-2łyżki margaryny Kasi,troszeczkę mleka rozpuszczamy na parze ,po zdjęciu z ogrzewania miksuję z 2 żółtkami i łyżką gęstej śmietany polewa jest miękka i smaczna