Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Poszczególne produkty wsypujemy do miski, dokładnie mieszamy na sucho. Średnią tortownicę smarujemy margaryną, obsypujemy mąką i wsypujemy część suchej masy. Następnie dodajemy owoce dowolny wybór. Ponownie wsypujemy suchą masę na wierzch kroimy w drobne piórka margarynę. Można posypać posypką czekoladową. Wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy 1 godz. w 180 stopniach.Smacznego.