Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z wiśniami to pomysł na szybki poczęstunek dla gości albo na nagłą ochotę na coś słodkiego
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1690
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 30
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1581
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1690
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 30
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1581
Składniki
Składniki na kruszonkę,mieszamy i zagniataniu.
Mąkę przesiewany z proszkiem do pieczenia i mieszamy z cukrem w jednej misce.Margarynę roztapiamy ,studziły , mieszamy w drugiej misce z jajkami i mlekiem.Do suchych składników wlewamy mokre i ubieramy do połączenia składników.Ciasto wkładamy do natłuszczonego formy 24x40 ,na nim kładziemy owoce i posypujemy kruszonką.Pieczemy 35 minut w 180 st.