Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto toffi"
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2180
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 133
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 141
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2180
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 133
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 141
Składniki
Białka ubij z cukrem, dodaj żółtka, mąki, proszek. Piecz 30 minut w temp. 180°C. Śmietanę ubij z cukrami i śmietan-fixami. Kawę rozpuść w gorącej wodzie, ostudź.
Biszkopt nasącz ponczem. Masę krówkową podgrzej, posmaruj nią biszkopt. Ułóż biszkopty nasączone ponczem. Wierzch udekoruj masą śmietanową i galaretką.
<strong>Pani Katarzyna Jędrzejewska</strong>Źródło: Dobry Tydzień