Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszny sernik na zimno przygotowany z mango, jogurtu naturalnego i galaretki. Świetnie się sprawdzi na imprezy dla małych i dużych. Pomysł nie jest nowy ale postanowiłam go pokazać, bo może ktoś jeszcze nie jadł .
folia rantowa lub forma do pieczenia fi 16, folia spożywcza, miseczka, rózga, czajnik
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 64
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 64
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
Galaretkę zalej wrzątkiem, wymieszaj aby się rozpuściła. Ostudź. Dodaj puree i następnie jogurt. Odstaw aby trochę zgęstniała. Ciacho robiłam w samej folii rantowej zabezpieczonej folia spożywcza i talerzykiem z ranetem. Na spod wylałam trochę masy i wstawiłam do lodówki aby zgęstniała, na to pozostała cześć. Ciacho wstaw do lodówki na kilka godzin. Wytnij dziurki za pomocą łyżeczki i słomki.