Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam po przepis na przepyszne ciasto salceson z gruszkami
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 324
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 28
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 119
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 324
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 28
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 119
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem na pulchną masę a następnie dodać resztę składników i także zmiksować do połączenia się składników. W międzyczasie gdy ciasto odpoczywa przygotować gruszki
Wymieszane ciasto z gruszkami przełoży do blaszki 35/12 wyłożonej papierem do pieczenia i odstawić do czasu rozgrzania piekarnika
Pieczone ciasto w temperaturze 180 stopni piec przez 1 godzinę i 10 minut do tak zwanego suchego patyczka. Po upieczeniu wystudzić i polać polewą lub posypać pudrem