Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piasek pustyni swoją nazwę zawdzięcza kruszonce o wyjątkowej piaskowej konsystencji. Wypróbuj je na weekend, wykorzystując świeże owoce.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 268
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 41
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 86
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 268
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 41
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 86
Składniki
Mąkę przesiej wraz z proszkiem do pieczenia. Masło w temperaturze pokojowej utrzyj na wysokich obrotach wraz z cukrami. Masa powinna być jasna i puszysta. Dodawaj po jednym jajku i dalej miksuj na niskich obrotach. Następnie wsyp sypkie składniki, połącz krótko.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia i przełóż ciasto. Ułóż na nim ulubione oczyszczone i osuszone owoce.
W osobnej misce połącz wszystkie składniki na kruszonkę. Posyp ciasto. Rozgrzej piekarnik do 180 stopni Celsjusza i piecz przez 35-40 minut.