Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty przepis na ciasto naleśnikowe
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 147
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 147
Składniki
Do miski wlewam mleko, wode dodaje przesiana mąkę, jajka oraz sól. Wszystko mieszam mikserem do połaczenia się składników
Gotowe ciasto wylewam chochelka na rozgrzana patelnie z dodatkiem oleju jeśli chcemy, smarze z obu stron
Takie naleśniki wystarczy posmarować o dowolnym smaku dżemem i gotowe. Smacznego