Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na ciasto jest bardzo prosty każdy poradzi sobie z jego wykonaniem, wystarczy wymieszać składniki suche i mokre, nie mieszając zbyt długo, ciasto jest niesamowicie wilgotne i mocno czekoladowe z dużą ilością kakao i czekolady
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 178
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 178
Składniki
W jednej misce mieszamy cukier, cukier waniliowy, mąkę, kakao, pokrojoną czekoladę, sodę i proszek do pieczenia . W drugiej jajka, olej, maślankę oraz startą cukinie .
Składniki suche mieszamy z mokrymi do połączenia składników . Keksówkę o wymiarach 12x18 wykładamy papierem do pieczenia i przelewamy ciasto. Pieczemy w 180 st. około 35 minut lub do suchego patyczka .
Ciasto po wystudzeniu polewamy polewą czekoladową lub sosem czekoladowym .
Ciasto możesz również zamiast polewą posypać obficie cukrem pudrem .