Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...lub innymi owocami :)
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1678
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 27
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1578
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1678
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 27
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1578
Składniki
Wszystkie składniki poza owocami wrzuć do dużej miski i wymieszaj łyżką aż się połączą. Blachę (u mnie taka prawie kwadratowa) wysmaruj margaryną i posyp bułką tartą. Wylej ciasto, na jego wierzch wysyp owoce. Piecz ok. 40 minut (do suchego patyczka) w 200 stopniach.