Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto marchewkowo-kokosowe"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 180 st. C, ubij masło z cukrem, przyprawami, skórką pomarańczową i solą.
Ubijając, pojedynczo dodaj jajka, potem jogurt i marchew.
Połącz suche z mokrymi, wymieszaj i przełóż do posmarowanej masłem formy, wygładź, piecz 1-1,5 godziny, aż wbity patyczek będzie suchy. Lekko przestudź w formie, następnie wyjmij. POLEWA: Wymieszaj śmietanę z cukrem pudrem na gładki krem, rozprowadź go i całość obsyp wiórkami.Źródło: Olivia