Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie, szybkie, proste i pyszne – czego chcieć więcej? Może tylko filiżanki czarnej kawy do ciepłego, pachnącego ciacha :)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 370
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 370
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Składniki
Jajka miksujemy z cukrem. Dodajemy kolejno pozostałe składniki, stale ucierając, do uzyskania puszystej masy. Ciasto wylewamy na tortownicę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy ok. 60 minut w 180 stopniach (do suchego patyczka). Smacznego!