Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 111
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 424
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 111
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 424
Składniki
Olej i mleko podgżać dodać cuier zmiksować dodać resztę składnikuw i zmiksować n agładką masę. Piec 160 c pżez 45-50 minut. (można przełożyć kremem lub śmietaną.)
polewa Masło stopić w rondelku. Dodać cukier i wodę. Rondelek wasawić do większego garnka z wrzątkiem i ogrzewać, cały czas mieszając , aż powstanie dość gesta i gładka masa
Ciasto polać polewą