Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pięknie wyrasta, jest pulchne i wilgotne.Znika w mgnieniu oka.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 52
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 52
Składniki
Wszystkie składniki oprócz kakao i winogron umieszczam w misce .Mieszam krótko, tylko do połączenia składników.Tortownice wykładam papierem do pieczenia i wylewam ciasto.Zostawiam trochę ciasta , aby wymieszać z kakao.Na góre układam winogrona.
Resztę ciasta mieszam z kakao i przykrywam winogrona.Wstawiam do piekarnika na ok.40 min. w tem.180 stopni.Piekę do tz.suchego patyczka.Studzę i lukruję, ale można posypać cukrem pudrem.