Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 506
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 217
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 13021
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 506
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 217
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 13021
Składniki
W rondelku podgrzewam i mieszam ze sobą wodę, połamaną czekoladę, cukier, margarynę, kawę. Studzę. Dodaję jajka, mąkę z proszkiem, miksuję. Gruszki obieram, wycinam gniazda nasienne, nacinam, nie przecinając do końca.
Do foremki wlewam ciasto, obkładam gruszkami, posypuję pokruszonymi orzechami. Piekę 50 minut w 170 st. C.