Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, tanie, wilgotne
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 180
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 387
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 180
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 387
Składniki
Mąkę z proszkiem do pieczenia i kakao przesiać. Dodać cukier. Wymieszać dokładnie.
Dodać ocet, olej i wodę. Mieszać do połączenia składników. Dla większej wilgotności dodałam dwa starte na grubych oczkach jabłka + jedno pokrojone w kostkę.
(Opcjonalnie) Dodać co kto lubi, w moim przypadku orzechy włoskie. Na wierzchu ułoyłam pokrojone w cienkie plasterki kawałki jablka. Ciasto przelać do formy i piec przez 30-35 minut w 170 stopniach.