Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo czekoladowe ciasto z dodatkiem buraka,ktory sprawia,ze jest bardzo wilgotne.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Bialka oddzielamy od zoltek i ubijamy na sztywna piane,dodajemy cukier,zoltka,make przesiana z kakao,orzechy zmielone,czekolade drobno pokrojona,nastepnie olej,buraczki zmiksowane i na koncu sode z proszkiem do pieczenia.Tak otrzymana mase wylewamy do foremki keksowki i pieczemy 40' w 180°