Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i lekkie ciasto do kawy
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Upiec biszkopt z 3 jaj. Budynie ugotować w 3/4 litra wody z 1 szklanką cukru. Po wystudzeniu dodać 4 łyżki soku z cytryny. 25dag masła utrzeć, dodać do budyniu i dobrze wymieszać. Wyłożyć na upieczony biszkopt. 1/2 litra kremówki ubić na sztywno. Dodać 2 łyżki cukru pudru, 2 paczki śmietanki fix i łyżkę soku z cytryny. Wyłożyć na masę budyniową. Herbatniki ułożyć na masie śmietankowej i polukrować. LUKIER 20dag cukru pudru sok z połówki cytryny