Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i niedrogie a bardzo smaczne
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
wymieszac jajka z cukrem,dodac mleko,olej potarta skorke z 3 cytryn,make i wycisnac sokm z polowki cytryny.Dokladnie wymieszac wszystko mikserem na sam koniec dodac proszek do pieczenia
Ciasto przelac do wysmarowanej maslem formy .Piec 35 minut w temperaturze 180stopni .Zimne ciasto posypac cukrem pudrem