Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto, którego nie trzeba piec.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 54
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 54
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Masło utrzeć z cukrem na ogniu na jednolitą masę i zostawić do ostudzenia. Następnie dodać mielony ser, żółtko i zapach i wymieszać. .
2/3 masy wyłożyć na herbatniki, a następnie na tej masie ułożyć następną warstwę herbatników. Do reszty masy dodać kakao i wymieszać. Następnie górną cześć herbatników posmarować masą kakaową i położyć na niej następną warstwę herbatników. . Rysunek pomocniczy: http://img36imageshack.us/img362/2209/p1110580fqjpg