Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna delicja,rozpływa się w ustach.Serdecznie polecam:)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 225
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 225
Składniki
Przygotować foremkę najlepiej wąską,wyścielić folią aluminiową. Wcześniej ugotować budynie w mniejszej ilości mleka,wystudzić. Śmietankę ubić na sztywno ,dodać śmietan-fixy.Do śmietanki stopniowo dodawać zimny budyń i miksować na wolnych obrotach. Herbatniki zamaczać w rumie położyć warstwę kremu i układać pionowo we foremce dociskając każdy herbatnik do siebie , do wyczerpania produktów. Posypać po wierzchu kokosem i dać do lodówki na kilka godz.
Smacznego życzę!