Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe ciasto, może być w wersji bezglutenowej
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 71
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 86
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 71
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 86
Składniki
kroimy drobno banany dodajemy cukier miksujemy na gładką masę ciągle miksując dodajemy jajka i i stopniowo olej gdy masa jest gładka dodajemy mąkę i orzechy wymieszane z proszkiem do pieczenia formę do pieczenia ( np silikonową) natłuszczamy wlewamy ciasto piekarnik ustawiamy na temp. 180 stopni i pieczemy przez ok 50 minut po wyjęciu z pieca studzimy i GOTOWE można posypac cukrem pudrem, polać lukrem wedle uznania