Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne ciasto które przygotujesz dosłownie w parę minut, ze składników które prawie zawsze są w domu ja zawsze mam w zamrażarce jakieś owoce i zamrożoną kruszonkę na wszelki wypadek, resztę składników zawsze znajdziesz w domu. Dziś ciasto z mrożonymi borówkami i kruszonką gotowe w 5 minut.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27445
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1163
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27445
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1163
Składniki
Jajka ubij do białości z cukrem i cukrem waniliowym, dolej olej i mleko. Następnie dodaj przesianą mąkę z sodą i proszkiem do pieczenia. Wymieszaj.
Ciasto przelej na blachę o wymiarach 26x35, na wierzch ułóż borówki i posyp kruszonką.
Ciasto piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Ciasto możesz upiec z dowolnymi owocami mrożonymi lub z kompotu, możesz również nie sypać kruszonką tylko oprószyć cukrem pudrem po upieczeniu.