Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 609
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 165
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 123
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 609
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 165
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 123
Składniki
Mąkę,orzechy,masło,cukier,cukier waniliowy i żółtka razem posiekać.Zagnieść ciasto,na dwie godziny wstawić do lodówki.
Z ciasta uformować wałek.Pociąć go na krążki,z krążków formować kulki.Lekko je spłaszczyć w każdej wycisnąć dołek.Dołek napełnić dżemem.
Ciasteczka ułożyć na posmarowanej tłuszczem blasze,piec w temperaturze 200 stopni.