Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe delicje niczym nie odstające od tych ze sklepu.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 273
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 273
Składniki
Galaretkę o dowolnym smaku rozpuszczamy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Wylewamy ją na płaskie talerze i wstawiamy do lodówki, aby zastygłą.
Biszkopty rozkładamy na blacie (płaską stroną ciastka do góry). Kieliszkiem wycinamy z galaretki kółka i układamy je na biszkoptach.
Polewę rozgrzewamy w ciepłej wodzie i polewamy nią wszystkie ciastka. Całość wstawiamy do lodówki na około 30 minut.