Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste w przygotowaniu ciasteczka z dodatkiem masła orzechowego. Wypiek jest bezglutenowy i bez białego cukru, dlatego osoby będące na diecie bezglutenowej lub niskocukrowej mogą je jeść bez obaw. Aby ciasteczka wyglądały ładnie za pomocą widelca, stwórz na nich wzorek.
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 69
Polecam.
Odsłon: 129
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 96
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 454
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24358
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 69
Polecam.
Odsłon: 129
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 96
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 454
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24358
Składniki
Rozpuść olej kokosowy w mikrofalówce lub w kąpieli wodnej.
W dużej misce wymieszaj ze sobą masło orzechowe, syrop klonowy i olej kokosowy.
Następnie dodawaj partiami mąkę migdałową, owsianą i kukurydzianą. Wszystko dokładnie wymieszaj za pomocą rózgi.
Z gotowego ciasta odrywaj kawałki, formuj w kulkę, a następnie spłaszczaj w rękach.
Ciasteczka wykładaj na blaszkę z papierem do pieczenia. Za pomocą widelca odciśnij na nich wzór – przyłóż widelec najpierw w orientacji horyzontalnej, a później wertykalnej.
Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni Celsjusza przez 10 minut. Po wyciągnięciu z pieca pozwól im ostygnąć przez 5 minut, dopiero po tym czasie przełóż na talerz.