Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie są skomplikowane, super do kawy w niedzielne popołudnie
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 358
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 46
Polecam.
Odsłon: 58
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 358
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 46
Polecam.
Odsłon: 58
Składniki
Roztopić 1 masło i ostudzić. Dodać cukier i utrzeć na puszystą masę. Wymieszać sodę z mąką i dodać do masy. rozpuścić drugą kostkę masła i dodawać po trochę do ciasta dotąd aż dadzą się uformować z niego kulki.
Uformować ok.50 małych kulek i układać na wyłożoną papierem blaszkę lekko spłaszczając( ciastka urosną więc nie za blisko)Piec w temp 175- 180 st. na lekko złoty kolor
ciastka przełożyć marmoladą