Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka przełożone dżemem malinowym smakują wyjątkowo.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 280
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 280
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Piekarnik podgrzej do 175 st. C. Na patelni zrumień margarynę. Pozostaw do ostygnięcia.
Cukier puder utrzyj z margaryną. Zmieszaj z sodą i mąką. Dodaj do tłuszczu z cukrem i wymieszaj.
Z ciasta uformuj 50 kulek. Ułóz je na blasze. Spłaszcz je delikatnie ręka.
Piecz 5 minut, pozostaw do ostygnięcia.
Przełóż dżemem malinowym