Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, delikatne, w swojej strukturze przypominają ciasto francuskie. polecam
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 247
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 247
Składniki
Wszystkie składniki oprocz bialka zagnieść i rozwałkować. Wykrawać ulubioną foremką dosyć grube ciasteczka, cienkie nie są tak dobre i nie rozwarstwiają sie podczas pieczenia tak ładnie. Układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, Każde ciastko posmarować białkiem i posypać cukrem. Piec w temp. 175 stopni ok. 20 min, do lekkiego zrumienienia. Smacznego :-) Z podanych proporcji wychodzi ok. 30 ciastek