Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne,mięciutkie ciasteczka na bazie białego sera.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 30
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 284
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1226
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 122
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 30
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 284
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1226
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 122
Składniki
Margarynę posiekać z mąką i proszkiem do pieczenia.Dodać ser,jajka i śmietanę.Zagnieść gładkie jednolite ciasto.Włożyć na godzinę do lodówki.Po tym czasie rozwałkować na 2-3 mm.Wyciąć kółka za pomocą szklanki .Każde kółko obtoczyć w cukrach ,złożyć na pół.Ciastka przełożyć na blaszkę ,piec ok.20 minut w 180 stopniach do zarumienienia.