Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasteczka musli"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 50
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 251
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5405
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 50
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 251
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5405
Składniki
Wszystkie sypkie ciasteczek wsyp do miski, wymieszaj. Wlej 2-3 łyżki wody, odstaw na kilka minut. Dodaj miód i wymieszaj masę.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Łyżką nakładaj porcje masy. Ciasteczka susz 15 minut w temperaturze 150°C, z włączonym termoobiegiem.
Tak przygotujesz crunchy naturalne: na patelnię wsyp 2 łyżki cukru oraz łyżeczkę masła. Podgrzewaj, aż się stopią.
Wsyp 3 łyżki naturalnych płatków owsianych. Mieszaj, aż słodka masa pokryje płatki. Wysusz, przełóż do słoika.
<strong>Przepis nadesłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Takie jest życie