Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne makaroniki
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 19
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 353
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 19
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 353
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Składniki
Bialka ubijamy na sztywno z szczypta soli dodajac stopniowo cukier.Do ubitych bialek dodajemy orzechy z cynamonem i powoli mieszamy szpatulka i tak mieszamy az do polaczenia skladników.Za pomoca lyzki ukladamy na blaszcze . Pieczemy termoobieg 150 stopni przez15 min.