Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnące cynamonem chrupiące ciasteczka.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 65
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 65
Składniki
Krówki i jabłko pokroić w kosteczkę. Zasypać mąką ziemniaczaną i cynamonem i wymieszać.
Masło utrzeć na puch z cukrem pudrem. Dodać jajko i dalej ucierać. Dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać. Na końcu dodać pokrojone jabłka i krówki.
Formować kulki wielkości orzecha włoskiego,układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i lekko spłaszczyć.
Piekarnik rozgrzać do temperatury 180 stopni. Ciastka piec około 15-20 minut.