Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasteczka bezglutenowe"
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 92
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13826
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 38
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 17
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 68
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 185
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 92
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13826
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 38
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 17
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 68
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 185
Składniki
Otręby, mąkę ziemniacza ną, proszek do pieczenia, sodę i sól wsyp do miski.
wymieszaj, po czym dorzuć rozkruszone płatki migdałowe razem z pestkami dyni.
Następ nie dodaj jogurt, wystudzone roztopione masło, jajko i miód. Ponownie całość wymieszaj.
Na wyłożoną papierem do pieczenia brytfannę nałóż po łyżce masy i uklep, tworząc płaskie ciastka. Wstaw je do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz 17-20 minut.
<strong>Przepis nadesłała: Olga Dąbek</strong>Źródło: Kurier TV