Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziecinnie łatwe i szybkie w przygotowaniu, a ile przyjemności z jedzenia!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 172
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 667
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 136
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 117
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 172
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 667
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 136
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 117
Składniki
Banany pokroić w grube plastry ok. 5 cm. Posypać obficie cukrem waniliowym
Gotowe ciasto pokroić na kwadraty, tak, zeby zmieścił się 1 plaster banana. Położyć banana, potrzepać kokosem, zakleić. Smarować ciastko żółtkiem.
Piec w temp 180 stop. przez 20 min.