Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie, nie za słodkie
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 809
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 55
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4517
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 102
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 809
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 55
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4517
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 102
Składniki
Pieczemy biszkopt;białka ubijamy z cukrem, dodajemy żółtka ,mąkę wymieszaną z proszkiem,kakao.Pieczemy30min180st.Biszkopt wychodzi duży po wystudzeniu przekrawamy,by powstały 3płaty.Śmietanę ubijam ze śmietan fix .Płat biszkopta przykrywam wiśniami z syropem na to bita śmietana,biszkopt,wiśnie,śmietana,biszkopt.Galaretki rozpuszczam w 2szklankach wody ,tężejące wykładam na biszkopt.Odstawiam do schłodzenia