Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wydało się, wszyscy już wiedzą, że jestem owsianą fanatyczką:)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
Na początku musimy uprażyć ziarna słonecznika i płatki owsiane. Należy je prażyć osobno, bo będą się przypiekać w różnym tempie. Prażymy je na złoty kolor.
Masło zmiksować z cukrem, cukrem waniliowym i proszkiem do pieczenia. Dodać wystudzone ziarna, płatki owsiane, szczyptę soli i wszystko wymieszać. Wsypać mąkę i zagnieść łapkami ciasto.
Formować dowolną wielkość, według uznania. Piec w temperaturze 175 stopni przez około 15 minut, na złoty kolor.