Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Chrzanowa rolada z łopatki"
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10534
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 901
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4915
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 838
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10534
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 901
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4915
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 838
Składniki
ok. 130 min • Porcja ok. 330 kcal • Koszt porcji 2,80 zł • Przepis na 8-10 porcji.
Mięso myję,osuszam. Rozcinam na płat, lekko rozbijam, nacieram przyprawami. Odstawiam do lodówki na 24 godziny.
Mięso smaruję chrzanem, zwijam w roladę, obwiązuję ciasno sznurkiem lub grubą nicią. Piekę ok. 2 godzin w temp. 200°C. Podaję na ciepło lub na zimno.Źródło: Kobieta i życie