Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy jedliście już takie chruściki, czy chruściki muszą być tradycyjne, otóż nie. Wystarczą tylko trzy składniki i 10 minut poświęconego czasu na przygotowanie, nie czekaj wypróbuj.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
1. Ciasto francuskie rozkładamy, smarujemy cienko masą makową, przykrywamy drugim ciastem francuskim.
2. Kroimy wzdłuż na połowę i pionowo na paski 5 cm.
3. Każdy pasek zwijamy dwa razy i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 4. Pieczemy 15 minut w rozgrzanym piekarniku w 180 °C.
5. Przed podaniem posypujemy cukrem pudrem. 6. Gotowe. 7. Smacznego.