Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto na każdą okazję i każde podniebienie
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5506
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 77
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5506
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 77
Składniki
masło,szkl.cukru i 4 żółtka- utrzeć na puch. Następmie +mąkę,proszek do piecz., 3 łyżki mleka, ubitą pianę z 2 białek i ewentualnie zapach. upiec ok 20-30 min , 180-200 stopni C. Na upieczone ciasto wyłożyc owoce, polac je gorącym budyniem. Na gorący budyń ułożyć herbatniki i pozostawic do wystygniecia. polac polewą. SMACZNEGO