Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kakaowe brownie z rozpływającą się mleczną czekoladą i owocami! Palce lizać!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 732
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 732
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Rozpuścić masło i przestudzić, dodać do masła wszystkie składniki (ważne aby były w temperaturze pokojowej) i dokładnie wymieszać. Ja robię to ręcznie.
Blaszkę lub tortownice wykładamy papierem do pieczenia i wlewamy wyrobione ciasto i pieczemy 20 min w temperaturze ok 170-180 stopni C. Po upieczeniu ciasta dwie tabliczki czekolady rozpuszczamy w kąpieli wodnej i polewamy ciasto. Na czekoladę układamy owoce wg uznania. Smacznego!