Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 914
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 68
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 914
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 68
Składniki
mleko w proszku i kakao -przesiac .Herbatniki pokruszyc dodac olejek.
margaryne +cukier+mleko plynne zagotowac ,zdjac z ognia-wsypac mleko w proszku z kakao .Wymieszac na jednolita mase.Dodac pokruszone herbatniki i bakalie (moga ale nie musza byc!!)
Mase przelac do tortownicy lub podluznej foremki (keksowki)i wstawic do lodowki do zastygniecia masy.