Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś słodkiego w ciągu tygodnia? Czemu nie wczoraj na szybko zrobiłam blok czekoladowy
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 132
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 132
Składniki
Przygotowujemy Keksowkę 35x14 wyłożoną folia, do której przekładamy cała masę.
Masło wodę i czekoladę, kakao rozpuszczamy razem. Następnie dodajemy cukier do rozpuszczenia. Zdejmujemy z gazu i dodajemy mleko w proszku, groszek i herbatniki. Wszystko mieszamy razem