Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Biszkopty bezglutenowe"
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3092
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 227
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3092
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 227
Składniki
Ubij jajka z cukrem, dodaj mąkę, olej. Wymieszaj. Masę wylej do tortownicy wyłożonej papierem. Piecz 30 minut w temp. 180°C.
Z ciasta wytnij koła. Nasącz je ponczem z herbaty, cukru i aromatu. Śmietanę ubij, dodaj ser, cukier, likier. Ciastka ozdób śmietaną, wiórkami i owocami.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień