Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne biszkoptowe muffinki idealne będą na piknik. Oprószone cukrem pudrem smakują najlepiej. Porzeczki przełamują słodki smak biszkoptu.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 686
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 674
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1486
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4839
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 686
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 674
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1486
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4839
Składniki
1. Białka ubijamy na sztywno.Wsypujemy cukier i jeszcze chwilkę ubijamy. 2. Następnie dodajemy żółtka i ponownie ubijamy. 3. Wsypujemy obie mąki i proszek do pieczenia, delikatnie mieszamy. 4. Formę do pieczenia muffinek wykładamy papilotkami i przelewamy po porcji ciasta. 5. Muffinki posypujemy porzeczkami. 6. Pieczemy przez około 20 minut w 170 stopniach. Ostudzone oprószamy cukrem pudrem i dekorujemy gałązkami czerwonej porzeczki. 7. Smacznego!